dinsdag 14 juli 2009

Dag 6: Rustig dagje

Vanochtend moesten we al vroeg opstaan (07.30) omdat we om 09.00 bij de kerk moesten zijn. We sliepen vannacht pas om een uur of 03.30, dus we waren nogal brak toen we wakker werden! Gelukkig woont Julia (in haar super mooie Amerikaanse huis) in San Anselmo, dus heel ver was het niet.




Om 08.30 waren we klaar en liepen we naar de kerk in San Anselmo, waar we om iets voor 9 aankwamen. Autumn stond al op ons te wachten en toen we net binnen waren begon de dienst al. Autumn is katholiek dus we gingen uiteraard naar een katholieke kerk. Voor Larissa was het de eerste keer in een katholieke kerk, maar Sophie was natuurlijk al veel vaker in die kerk geweest. De dienst was nogal saai (zacht uitgedrukt), maar wel interessant om te zien hoe het er aan toe gaat in een katholieke kerk, omdat wij allebei protestant/hervormd zijn.



De dienst duurde gelukkig niet zo lang, na een uur stonden we alweer buiten. Vervolgens reden we naar Hilda's, een ouderwetse (breakfast) diner, waar we Autumn op ontbijt trakteerden.











Na het ontbijt ging Autumn weer naar huis en gingen wij nog even rondlopen in het schattige centrum van San Anselmo. Natuurlijk hadden wij weer geluk, want toen we langs Bubba's liepen, liep die leuke dude daar ook buiten te serveren! We (naja, vooral Larissa) hoopten al dat we hem nog tegen zouden komen, haha. Zeker weten dat wij aan het eind van onze trip nog daar gaan eten!






Goed, na wat in de winkelstraat te hebben rondgelopen gingen we terug naar het huis van Julia, want daar lagen onze spullen nog. Julia en Casey waren net aangekleed, de lucky bastards. Julia bracht ons en Casey naar het huis van Casey, en daar zijn we nog ongeveer een halfuurtje geweest. Het 'kleine' broertje van Casey was er ook (die inmiddels dus niet meer zo klein was), tot grote vreugde van Sophie, want ze is stiekem al jaren 'verliefd' op 'm, zo'n schatje is het. Nadat Casey ein-de-lijk haar bikini had gevonden reden wij met z'n drieen terug naar het huis van Autumn in San Rafael. We trokken onze bikini's aan, smeerden onszelf in met zonnebrandcreme en vertrokken naar het community zwembad. Een community zwembad is een zwembad in de neighbourhood waar alle bewoners gebruik van mogen maken. We installeerden ons op de ligbedden en hebben de rest van de middag heerlijk liggen relaxen! Ook hebben we natuurlijk de nodige baantjes getrokken, na al dat geschrans van gisteravond;)





Casey moest rond een uur of 4 weer naar huis, en het was ook gelijk de laatste keer dat we haar zouden zien, snik. Casey woont namelijk met haar vriend in Australie en gaat volgend weekend weer terug naar het 'land down under'. Een troost is dat we haar aaaaltijd op kunnen komen zoeken in Australie, nice, weer een logeeradresje erbij;) We are good!
Om 5 uur moesten wij ook het zwembad verlaten, want ze gingen een bbq ofzo voorbereiden. Wij dik jaloers natuurlijk, want wij moesten zelf eten maken die avond en er was werkelijk niks in huis! Larissa heeft wat boterhammen met kipfilet op en 4 kiwi's, en Sophie een baked potato met squash (die gele groente). De rest van de avond zijn we bezig geweest met het updaten van onze blog en het kijken van de film 'Bride Wars', een erg leuke film! Ohja, we zijn ook al een beetje bezig geweest met het reorganiseren van onze koffers, want de dag erna zouden we eindelijk gaan roadtrippen!

(Ps: we zouden het leuk vinden als onze lezers een reactie achter zouden laten!)
(Pps: Pa & Ma [Evert en Gerry]: Bedankt voor jullie leuke reactie! We genieten volop!)

6 opmerkingen:

Unknown zei

Hee daar

Omdat jullie het zo vriendelijk vragen: hier dan een berichtje. Ik ben stikjaloers enwil eigenlijk helemáál niet weten hoe gaaf het daar nu is ;-)

Geniet er nog van meiden! Zeker van de roadtrip en erg leuk dat jullie iedere dag even iets laten horen!

Groetjes Caroline

Unknown zei

Dames, het ziet er allemaal erg gaaf en gezellig uit! Ik geniet echt van de verhalen en foto's!

Heel veel plezier nog!

x
Anna

Petra zei

Hoi jullie beiden,

Hier en daar heb ik jullie wel gevolgd de afgelopen, maar heb nota bene op dag 1 helemaal over mijn naam heengelezen! LOL! Was leuk geweest, als jullie hier waren gekomen. Zo te lezen hebben jullie het goed naar de zin. Mooie foto's ook weer!
Groetjes uit Vienna!

Petra

Petra zei

Nog even erbij, jullie vinden reacties leuk, maar ik ook! Dus ik ga mijn best doen nu, maar verwacht ook meer reacties van jullie ;).

Sophie & Larissa zei

@ Petra: Zodra ik (Larissa) weer terug in Nederland ben zal ik inderdaad weer wat vaker reacties achterlaten op je blog! Ik was de laatste tijd zo druk, dat ik gigantisch achterloop met je blog! Maar nu heb ik vakantie tot eind augustus dus dat komt helemaal goed!:)

Marijke zei

Ik vind de foto's die jullie plaatsen met de tekst zo leuk! Zo is het een beetje een documentaire met beeld, haha!